miércoles, 13 de enero de 2021

UNITAT 3 CIÈNCIES SOCIALS

 BENVINGUTS A UNA NOVA UNITAT!

🌿ELS PAISATGES🌿

La Unitat 3 de Ciències Socials tracta sobre els Paisatges. Com és un tema difícil d'entendre i amb prou que estudiar... he pensat que aprendre-ho d'una manera totalment diferent, els motivaría i ajudaría 💪🙋.

A més a més, van fent-se majors i és important que treballen la competència digital i l'ús responsable de la mateixa. Així que aquest tema anem a utilitzar la metodología FLIPPED CLASSROOM (clase invertida). 

Hui els ho explicaré a classe, però és molt important que siguen responsables i façen a casa la part de treball que toca el dia abans de la classe de Ciències Socials, per a que després, puguen seguir les explicacions a classe i aplicar fàcilment alló aprés.

Per a poder fer-ho, he creat aquest Genially, on cada setmana aniré cumplimentant més pàgines del llibre online. Quan toque treballar a casa (llegint, memoritzant o fen activitats), ho ficaràn a l'agenda. Per a accedir fàcilment, he creat una nova pàgina a aquest blog titulada "ELS PAISATGES" -la podeu trobar baix del títol del nostre blog-. Recomane que els alumnes accedeixen al Genially per tablet u ordinador. Els costarà molt menys llegir, fer les activitats i aprendre.

Aquesta setmana serà diferent. Com que hui explicaré la nova metodología, hauràn de fer les activitats per la vesprada i al dia següent -encara que no toque CCSS-, treballarem a classe el que ells ja han llegit i treballat la vesprada anterior.

 Els primers dies... compte amb la vostra ajuda i paciència 🙏😘

Qualsevol dubte, podeu escriu-re'm al email!! MOLTES GRÀCIES per la vostra col·laboració!!!

GENIALLY ELS PAISATGES 

👇

Fes clic per a accedir.


No hay comentarios:

Publicar un comentario